Przepis i sposób przygotowania na: sos grecki do pieczarek
Cebulę obieramy i kroimy w półksiężyce. Wszystkie składniki zalewy gotujemy 10 min ( odkąd zacznie się gotować ) i zalewamy pieczarki.
woda | 2 litry |
ocet | 1 szklanka |
oliwa | 1/2 szklanki |
przyprawa warzywna | 2 łyżki |
sól | 1 łyżka |
cukier | 7 łyżek |
koncentrat pomidorowy | 1 słoiczek |
Liść laurowy suszony Prymat | do smaku |
ziele angielskie | do smaku |
pieprz ziarnisty | do smaku |
cebula | 4 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: