Sposób przygotowania

Mąkę mieszamy z solą, dodajemy rozrobione w 1/2 szklanki ciepłej wody drożdże, olej i tyle ciepłej wody aby ciasto miało dość miękką konsystencję. Zagniatamy i odstawiamy na pół godziny. Ciasto wałkujemy , wykładamy na blaszkę na nie kładziemy pokrojoną szynkę i pokrojone w paski papryki, wierzch posypujemy bazylią i startym serem. Pieczemy w temperaturze 220 stopni przez 20 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ale mam smaka na taką pizzę
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    to lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszna i jaka kolorowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !