Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SAŁATKA "RASOLS"

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 3 sztuki
wołowina 300 gram
śledź 100 gram
jabłko 1 sztuka
ogórek konserwowy 3 sztuki
jajko 2 sztuki
śmietana 1 szklanka
musztarda 1 łyżka
zielenina
sól

Przepis i sposób przygotowania na: SAŁATKA "RASOLS"

Ugotowane ziemniaki, mięso, ogórki konserwowe, obrane jabłko i śledzie pokroić w drobną kostkę. Całość dokładnie wymieszać. Śmietanę połączyć z musztardą i dodać do całości. Całość jeszcze raz dokładnie wymieszać. Ozdobić zieleniną i ugotowanym na twardo jajkiem. SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kupiska 12.07.2012 11:34
ciekawa...
Ibag24 25.06.2012 22:11
Jadłem taką. Wyśmienita!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak