Sposób przygotowania

Ziemniaki zetrzeć na drobnej tarce. Powstały sok odlać, posolić, dodać trochę mleka, roztarty czosnek, mąkę oraz pieprz - wszystko razem bardzo starannie wymieszać. Na patelnię z rozgrzanym tłuszczem położyć cienką warstwę ziemniaków i usmażyć na złoty kolor z obu stron. SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    dziwna nazwa - to placek ziemniaczany przecież
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super nazwa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    pierwsze słysze a jajka tam nie dajesz?
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    nie, wszystko jest dobrze w przepisie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !