Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 nieduża
pomidory 2
cebula 1 średnia
sos czosnkowy 100 ml
feta 1/2 opakowania

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kroki postępowania

1
Kapustę umyć, osuszyć, poszatkować, ułożyć w salaterce. Paprykę pokroić w kostkę, posypać po kapuście
Krok 1 - Surówka z kapusty pekińskiej foto
2
Cebulę obrać pokroić w piórka, pomidora w kostkę. Ułożyć na kapuście
Krok 2 - Surówka z kapusty pekińskiej foto
3
Posypać pokrojoną w kostkę serem i polać sosem czosnkowym.
Krok 3 - Surówka z kapusty pekińskiej foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 09.11.2012 08:09
Pyszna
halina55 25.06.2012 19:17
Pysznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak