Sposób przygotowania

Biszkopty ułożyć na dnie formy do ciasta.
Serki wymieszać dokładnie z rozpuszczoną wcześniej w niewielkiej ilości ciepłej wody żelatyną.
Śmietanę ubić na sztywno z cukrem pudrem- połączyć z serkiem- wylać na biszkopty.
Dobrze schłodzić w lodówce- następnie poukładać na wierzchu mandarynki.
Zalać wszystko tężejącą galaretką- znów schłodzić.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    bardzo ładnie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    chce się jeśc
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smacznie
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    lubię serniki (wszystkie)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    smakowicie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    smakowicie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    safcia

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    cudowny :) zjadłabym ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super,uwielbiam takie jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    apetyczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !