Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krupniok

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

krupniok 3 pętka
kiełbasa 1 pętko
cebula 1 duża
pieprz
sól
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: krupniok

Kiełbasę pokroiłam w kostkę i podsmażyłam na tłuszczu. Cebulę pokroiłam w paski, dodałam do kiełbasy, doprawiłam solą i pieprzem i zeszkliłam. Krupniok pokroiłam w plasterki i dodałam do reszty. Podsmażyłam na chrupko.

Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

treonina 25.06.2012 17:37
już dawno nie jadłam :-) ale z kiełbasą nigdy nie próbowałam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak