Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w prążki i smażymy na niewielkiej ilości oliwy. Mięso myjemy, osuszamy, kroimy na porcje, każdą delikatnie rozbijamy tłuczkiem. Posypujemy Kucharkiem, pieprzem kolorowym i tymiankiem, obtaczamy w mące i obsmażamy na rozgrzanej oliwie. Gotowe przekładamy do naczynia żaroodpornego. Na mięsie rozkładamy cebulkę, osączoną i przelaną wodą fasolkę i posypujemy delikatnie tymiankiem i przyprawą do gulaszu. Ser feta kroimy w kostkę i wykładamy na fasolkę. Całość pieczemy pod przykryciem w piekarniku nagrzanym do 180 st. C przez 30 minut, następnie odkrywamy i pieczemy jeszcze 15 minut.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    nawet bardzo fajne i nieskomplikowane:) Super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !