Sposób przygotowania

Wołowinę pokroić w kostkę, po czym podsmażyć ją na patelni, a następnie dodać do gotującego się bulionu. Szalotki podsmażyć na patelni wraz z czosnkiem na niewielkiej ilości oleju, paprykę i marchewkę pokroić w kostkę, a następnie dodać do bulionu. Do zupy dodać także przecier pomidorowy, drobno posiekaną natkę pietruszki, ostra paprykę, sól, pieprz i gotować minimum 90 minut na wolnym ogniu.

Komentarze

  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale pyszna!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubie zupy a ta jest na pewno pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    dla mnie supr
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajna zupa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ale pyszna:)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Smaczna zupka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna fajna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    W sam raz na zimę, dobrze rozgrzewa.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    na pewno pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !