Sposób przygotowania

Filety podzielić na porcje , natrzeć sokiem z cytryny , przyprawą do ryb, pieprzem cytrynowym, pieprzem ziołowym,solą, tymiankiem , estragonem , oregano. Zawinąć w folię spożywczą .Odstawić do lodówki na godzinę. Po tym czasie panierować najpierw mącę , jajku i bułce , smażyć na rumiano z obu stron. Ziemniaki ugotować. Podawać z ziemniakami i sałatą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    smaczny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    rybka zawsze pyszna:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    wyglada pysznie
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    taki obiadek to bym z przyjemnością zjadła :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !