Sposób przygotowania

Żołądki i serca dobrze myjemy kroimy na mniejsze kawałki i gotujemy z kostką rosołową,liściem laurowym i zielem angielskim aż do miękkości.Gdy żołądki i serca będą już miękkie robimy zasmażkę z tłuszczu i mąki(na rozgrzany tłuszcz wsypujemy mąkę i prażymy do uzyskanie brązowego koloru)dodajemy do wywaru mięsnego doprawiamy do smaku możemy dodać śmietanę

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    świetny jest!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    ciekawe;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ela6

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    lubię takie dania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !