Sposób przygotowania

pieczarkimyjemy, ktoimy w plasterki podsmazamy na oleju, dodajemy pokrojone cebule w kostke,i razem dusimy ok 20 min,na wolnym ogniu. mieskokroimu na drobne kawaleczki,podsmazamy na oleju lub oliwie po dodmazeni lekkopodlewamy woda i dusimu do miekkosci,odstawiamy do ostygniecia, bulke tarta dodajemy do mleka ( mleka tylezeby bułka tylko nabrzmiala. po wystudzemu wszystkiego czyli pieczarek z cebula i miesko, mieliny w maszynce na gladkomase,nasz farsz doprawia,y wg uznania i smakusolą pieprzem, papryka zolami jak kto woli.taki farszmozemy zamrozic podzielic na porcje i podawac ze spagetti , zrobic z niego paszteciki, rolade naprawde jest bardzo duzo zastosowan.zycze wszystkim smacznego

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    takie farsze są najlepsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    lubie takie uniwersalne rzeczy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    hahanka

    fajny farsz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !