Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chleb na grilla

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb 6 kromek
masło 1/2 kostki
czosnek 2 ząbki
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
sok z cytryny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Chleb na grilla

Do masła dodajemy czosnek przecisnięty przez praskę lub dobrze rozgnieciony nożem. Dokładnie mieszamy żeby masło z czosnkiem się połączyło. Dodajemy zioła i sok z cytryny i ponownie dokładnie mieszamy. Gotową masą smarujemy kromki chleba i zapiekamy na grillu tak żeby się masło roztopiło. Taki chleb można jest z pieczoną kiełbaską lub ziemniakami albo sam też jest pyszny.
Smacznego !

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiek 01.12.2012 21:44
ciekawy pomysł
Ewelina47 14.07.2012 22:32
coś inego niż kiełbaska :)
bgs1984 10.07.2012 21:41
mniam
marzenciak1985 10.07.2012 21:36
mniam
mic 03.07.2012 21:05
uwielbiam , tak samo jak i bagietkę
Izabela/bella81 02.07.2012 22:32
dobry :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak