Sposób przygotowania

Czosnek obieramy i wyciskamy do małej miseczki . Na patelni rozpuszczamy masło dodajemy czosnek chwilkę smażymy i dodajemy umyty pokrojony świeży szpinak. Smażymy . Doprawiamy przyprawa kucharek do smaku . Do gotowych babeczek nakąłdamy farsz z szpinaku albo na ciepło albo zimno. Ozdabiamy kawałkiem sera patros. Podajemy .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    lubię takie wykwintne przekąski
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ankha

    Bardzo ładnie wyglądają te babeczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !