Sposób przygotowania

Ziemniaczki obieramy i gotujemy w lekko osolonej wodzie . Marchewkę obieramy i gotujemy . Ugotowane warzywa studzimy i kroimy w plasterki . Na patelnie na masełko dajemy umyty szpinak i wyciśnięty czosnek 1 ząbek . smażymy . Na drugiej patelni podsmażamy ziemniaczki ,marchewkę i pora. Dodajemy pokrojonego pomidorka i na koniec podsmażony szpinak .wszystko mieszamy doprawiamy sola do smaku . Robimy sos czosnkowy do śmietany dodajemy wyciśnięty szpinak ,doprawiamy sola .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam na obiad
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    uwielbiammm;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !