Sposób przygotowania

Truskawki obieramy dajemy do malaksera . Dosypujemy cukru do smaku i wszystko miksujemy na mus. Żelatynę zależy ile będziemy mieć truskawek ok 2 łyżki rozpuszczamy w gorącej wodzie .Mieszamy dobrze do rozpuszczenia i wlewamy do truskawek . Jeszcze raz miksujemy . Rozlewamy do foremek. Galaretkę niebieską robimy według przepisu u dajemy do stężenia . Twarda kroimy w kawałki i ozdabiamy deser.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    super;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !