Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Z masła, maki, cukru, proszku do pieczenia i jajek zarobić szybko ciasto. Zawinąć w folie spożywczą i odłożyć na 30 minut do lodówki. Polowe ciasta wyłożyć do natłuszczonej formy, podziurkować widelcem i posmarować powidłami.. Amaretti nasączyć w ponczu alkoholowym i poukładać na cieście.


Komentarze

  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ale mam na takie smaka :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    świetnie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z przyjemnością zjadłabym kawałeczek.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszności...
  • 4
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    znakomite ciasto
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo fajne ciasto, takiego jeszcze nie widziałam :) mniam
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    bardzo pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetne ciasto
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszności!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    świetny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ależ to musi być smaczne!
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !