Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z twarogu, jajek i szczypioru

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 sztuk
twaróg 30 dag.
śmietana 5 dag.
posiekany szczypior - -
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z twarogu, jajek i szczypioru

Jajka ugotować, obrać, zmielić, dodać twaróg, wymieszać. Szczypiorek połączyć ze śmietaną, dodać sól, wszystko wymieszać z jajkami i twarogiem. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

asiatok 04.01.2016 20:55
Musi być znakomite.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak