Sposób przygotowania

Makaron ugotować następnie wyłożyć go w naczyniu żaroodpornym i dodać rybę odsączoną z zalewy. Rozłożyć pokrojonego pomidora wyciskając na niego przez praskę czosnek oraz kukurydzę. Cebulkę zeszklić na masełku a następnie oprószyć ją mąką dolać bulion i mleko. Zagotować. Pod koniec dodać ser żółty. Przygotowaną zapiekankę w naczyniu polać sosem. Całość posypać dowolnymi ziołami. Piec ok. 20 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    i tutaj wkradł mi się chochlik zamiast cebulki dodałam pora w przepisie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mm pyszna;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    warto wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !