Sposób przygotowania

Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Ser biały kroimy w kostkę i mieszamy z ugotowanym makaronem, kokosem i cukrem. Naczynie żaroodporne smarujemy oliwą, przekładamy do niego 3/4 makaronu, wykładamy czereśnie i przykrywamy resztą makaronu. Jabłko obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach, rozkładamy na wierzchu makaronu, układamy pozostałe czereśnie. Zapiekamy około 30 minut pod przykryciem w piekarniku nagrzanym do 180 st. C.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Wyglada apetycznie, ale tak jeszcze nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    Pięknie podane;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !