Sposób przygotowania

Kostki bulionowe rozpuścić w 1,5 litrze gorącej wody. Mięso pokroić na kawałki,dodać do bulionu i gotować do miękkości z liściem laurowym i zielem angielskim. Warzywa oczyścić. Kapustę,paprykę pokroić w kostkę. Marchewkę pokroić w plasterki. Warzywa wraz z ryżem dodać do wywaru z ugotowanym mięsem i gotować około 15 minut. Doprawić solą i pieprzem, dodać koper.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    dawno nie jadlam jarzynowej a taka lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    bardzo smaczna Polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia56

    zupka na pewno pyszna ale nie używam kostek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !