Sposób przygotowania

Owoce dokładnie myjemy i osuszamy. Z truskawek pozbywamy się szypułek, z czereśni pestek a kiwi obieramy i kroimy w plasterki. Galaretki rozrabiamy według przepisu na opakowaniu w trzech miseczkach. W tortownicy wykładamy biszkopty zalewamy tężejącą galaretką agrestową i wykładamy truskawki. Wkładamy do zamrażalki na 10minut. Następnie wylewamy tężejącą galaretkę niebieską i wykładamy plastry kiwi. Wkładamy do zamrażalki na 10minut. Następnie wylewamy tężejącą galaretkę cytrynową i wykładamy czereśnie. Wkładamy do zamrażalki na 15minut. W tym czasie Do miski wlewamy zimne mleko i wsypujemy bitą śmietanę w proszku. Ubijamy. Wykładamy bitą śmietanę na wierzch na nasze ciasteczko. Wkładamy do lodówki na co najmniej 2godziny. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    daria2911

    super :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajne ciasteczko;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    Bardzo dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    fajny pomysł....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !