Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szparagówka w śmietanie

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1,5 kg
margaryna 10 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat 5-10 dag
śmietana 220 g
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: szparagówka w śmietanie

Fasolkę oczyszczamy myjemy i gotujemy w osolonej wodzie do miękkości.z Ugotowanej fasolki odlewamy wodę.Robimy zasmażkę -na rozgrzaną patelnię wrzucamy masło dodajemy śmietanę i gotujemy następnie bułkę tartą i solimy do smaku,gotową zasmażką zalewamy fasolkę i potrząsamy garnkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marlenka.S 04.02.2013 22:00
uwielbiam taka
Ela6 20.01.2013 15:27
Pycha
jozefinach 11.10.2012 18:32
Uwielbiam fasolę szparagową.
Andysz 06.07.2012 00:30
mmmmmm lubię to!!!!!!
Betka 06.07.2012 00:28
uwielbiam;)
agunesu 24.06.2012 21:28
fajna do obadu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak