Sposób przygotowania

Marchewkę obrać, cukinię umyć,pokroić w kostkę. Cebulę posiekać a następnie podsmażyć na maśle na złoty kolor. Dodać marchewkę,cukinię poddusić 2 minuty. Zalać wodą,dodać kostkę rosołową,przyprawić bazylią ,oregano i gotować 5 minut.Dodać pokrojoną w kostkę kapustę (najlepsza młoda kapusta) i dalej gotować do miękkości warzyw. Na koniec wsypać natkę pietruszki i szczypiorek.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dawno nie robiłam
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pieknie podana i niby zupa a jak apetyczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !