Sposób przygotowania

Grzyby oczyścić, większe przekroić. Podsmażyć na maśle, dodać śmietanę, dusić na małym ogniu do miękkości, od czasu do czasu mieszając. Doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    elka4621

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Ale mi narobiłaś smaka, a widziałam, ze sa już w sprzedaży
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Iwonko, my byliśmy w niedzielę i już są kurki:):)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ja tam nie umię zbierać grzybów, ale jak się u mnie pojawią na targu, to koniecznie muszę zrobić taki sos. Twój mega apetycznie się prezentuje.
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    A ja uwielbiam zbierać grzyby, w szczególności kurki:):)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    z młodymi ziemniaczkami na pewno świetnie smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Granita

    uwielbiam kurki,ale jeść-zbierać nie
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    A ja z kolei uwielbiam je zbierać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    idealny dla miłośników grzybków
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda i smakuje super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !