Sposób przygotowania

Sałatę opłukać porwać na mniejsze kawałki. Ogórka wężowego obrać i pokroić w paski bez miąższu. Pomidora sparzyć , obrać pokroić w kostkę bez pestek. Posiekać koperek i szałwię. Cebulę pokroić w cienkie pół-krążki. Marchew zetrzeć na małych oczkach. Wszystko wymieszać razem z oliwą i musztardą, doprawić solą. Na koniec dodać pokrojone w plasterki upieczone żeberko. Przed samym podaniem mocno posypać grubo-mielonym pieprzem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    tom

    sliczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    ciekawy przepis
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !