Sposób przygotowania

Szynkę wędzoną kroimy w kosteczkę. Kukurydzę, ananasa i seler odcedzamy z zalewy. Ananasa kroimy w kostkę. Por dokładnie myjemy, osuszamy i drobno siekamy. Dodajemy sok z cytryny, wszystko łączymy i odstawiamy na 15minut. Majonez mieszamy ze śmietaną, solą czosnkową i pieprzem ziołowym. Dodajemy do pozostałych składników. Mieszamy. Na wierzch posypujemy koperek i ozdabiamy świeżą bazylią. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pestka

    robię podobną ale bez czosnku
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    smaczna!;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !