Sposób przygotowania

Ziemniaki zetrzeć na tarce o małych otworach, osolić. Słoninę pokroić w drobną kostkę, to samo zrobić z cebulą – razem usmażyć i dodać do masy ziemniaczanej. Umyte jelito napełnić masą ziemniaczaną i zawiązać z obu stron. „Kiełbasę” obsmażyć z obu stron na patelni z tłuszczem, następnie wstawić do piekarnika na 25 minut do zapieczenia. SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    ciekawy przepis, tylko skąd wziąć jelito wieprzowe :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    etka

    pierwsze słyszę ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !