Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta pieczarkowo-twarogowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg 25 dag.
pieczarki 15 dag.
cebula 1 sztuka
margaryna 2 dag.
posiekany koperek 1 łyżka
posiekana nac pietruszki 1 łyżka
pieprz czarny do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta pieczarkowo-twarogowa

Pieczarki pokroić, udusić na części margaryny. Twaróg utrzeć z resztą margaryny, dodać ostudzone pieczarki, posiekaną cebulę, pietruszkę, koperek, sól i pieprz do smaku. Wymieszać. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 15.02.2013 08:24
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak