Sposób przygotowania

Szynkę kroimy w kawałki. Posypujemy przyprawą do mięsa wieprzowego Prymat. Kapustę szatkujemy. Zalewamy wodą i stawiamy na ogień. Dodaję marchewki pokrojone w kawałki. Pokrojoną cebulę oraz przyprawy ziele angielskie Prymat z liściem laurowym Prymat. Wrzucam jeszcze kawałki szynki. Solę i wsypuję cukru do smaku. Całość gotuję na małym ogniu około 1,5 godziny. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !