Sposób przygotowania

Makaron ugotować według wskazań na opakowaniu. Kiełbasę pokroić w kostkę, obsypać mąką i obrumienić.
Warzywa z wyjątkiem pomidora, drobno posiekać, dodać do mięsa i chwilę podsmażyć. Wlać około 2 szklanek wody, przyprawić i dusić do miękkości.
Pod koniec smażenia dodać puszkę pomidorów.
Do naczynie żaroodpornego włożyć makaron, polać mięsnym sosem. Posypać startym serem. Zapiekać około 15 - 20 minut w temperaturze 180 stopni. Gotowe danie posypać szczypiorkiem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ciekawe
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    apetyczni wygląda !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !