Sposób przygotowania

Ugotować pół opakowania makaronu w kształcie ryżu z kostką do makaronu. Ostudzić. Ogórki, papryki pokroić w kostkę. Białą część pora przekroić wzdłuż i pokroić w cieniutkie paseczki. Natkę posiekać. Pierś z kurczaka pokroić w kostkę, doprawić Kucharkiem Lato i podsmażyć na niewielkiej ilości oleju. Po ostudzeniu, usmażoną pierś dodajemy do makaronu, łączymy z paprykami, natką, koperkiem (może być też oczywiście świeży), posiekanym czosnkiem i porem. Wymieszać z majonezem. Nie trzeba już doprawiać, ale to już kwestia Twojego podniebienia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    remprzem

    Uwielbiam koperek - przy najbliższej imprezce w domu spróbuję.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    sałatka wypróbowana jest naprawdę bardzo dobra i łatwa w przygotowaniu
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    takiej jeszcze nie jadłam
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    oryginalne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekawa propozycja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    wspaniałe połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !