Składniki:
ryż | 1 i 1/2 szkl |
mięso z udźca indyczego | 360 g |
masło | 3 łyżki |
por | 5 szt |
cebula | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do posypania |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
pieprz | do smaku |
tymianek | do smaku |
bulion warzywny | 1 kostka |
ryż | 1 i 1/2 szkl |
mięso z udźca indyczego | 360 g |
masło | 3 łyżki |
por | 5 szt |
cebula | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do posypania |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
pieprz | do smaku |
tymianek | do smaku |
bulion warzywny | 1 kostka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: