Sposób przygotowania

Wątróbke dokładnie umyć i wyjąć nieczystości , namoczyć w wodzie poprzedniego dnia. Wyją z wody i jeszcze raz opłukać. Delikatnie osuszyć ręcznikami papierowymi. Na wysokiej patelnie smażymy wątróbki z pokrojonymi sebulami i czosnkiem, uważać gdyz wątróbka bardzo pryska. Smażymy od czasu do czasu przewracając. Doprawić do smaku

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    z cebulką jest najlepsza :)
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    mój mąż uwielbia taką wątróbkę
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    na ostro to mój mąż lubi taką

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !