Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Czerstwy chleb zamoczyć na 15 minut w wodzie z octem. Odcisnąć go i pokruszyć do miski. Dodać sparzone i pokrojone w kostkę pomidory.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    ciekawie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    z pewnością pyszne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajna
  • 4
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Angelika6

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jakoś nie mogę się przekonać do sałatek z namoczonym chlebem...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    u mnie panzanelle robi sie z grzankami, dlatego tez mnie ten chleb zastanawia, tak to uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszna kolacja
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    no powiem,że nie jadłam takiej:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy pomysł na wykorzystanie czerstwego pieczywa
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    może być smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !