Sposób przygotowania

Do miseczki wrzucamy: starty na tarce żółty ser, ser cheddar, rozdrobnioną fetę, drobno posiekane oliwki (kilka zostawić do dekoracji), drobno posiekany szczypiorek. Mieszamy wszystko dokładnie, dodajemy pieprz i sos chilli (ok 3-4 łyżeczki)

Migdały bardzo drobno siekamy, mieszamy z papryką słodką i ostrą.
Formułujemy małe kulki z masy serowej, panierujemy w migdałach, układamy na talerzyku na sałacie, chłodzimy wlodówce 2-3 godzin aż kulki zastygną.
Smacznego!!!!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajne na party :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    bernika

    Ekstra!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Bardzo ciekawa przystawka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Alez super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    mmm już mi burczy w brzuchu:(
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    fantastyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    super pomysl na przystawke :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !