Sposób przygotowania

Kapustę dokładnie myjemy, osuszamy, a następnie drobno szatkujemy. Marchewki oraz jabłko obieramy, ścieramy na tarce o duzych oczkach. Rodzynki zalewamy wrzątkiem, odstawiamy na 10 minut, po czym odcedzamy. Następnie kapustę, jabłko, marchew oraz rodzynki przekładamy do salaterki, dodajemy miód, szczyptę soli oraz pieprzu, dokłądnie mieszamy. Całość na koniec polewamy oliwą z oliwek.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawa potrawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawa potrawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawa potrawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawa potrawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !