Sposób przygotowania

Herbatniki zmielić, dodać 2 łyżeczki przyprawy do piernika i roztopione masło. Wyłożyć tortownicę - spód i brzegi. Wstawić do lodówki. Ser utrzeć z cukrem i 0,5 łyżeczki przyprawy do piernika, dodawać po jednym jajku, esencję waniliową i budyń. Przelać do tortownicy. Piec około 50min w temp. 180 stopni. Ostatnie 10-15min podpiekać sam spód, wierzch przykryć folią aluminiową.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !