Sposób przygotowania

Upiekłam biszkopt. Przedzieliłam na pół. Galaretki rozrobiłam w 700 ml wody. Kremy do tortów zmiksowałam z mlekiem-ilość na opakowaniu. Gdy galaretka zaczęła tężeć dodałam do niej wydrylowane wiśnie i wyłożyłam na biszkopt. Na to wyłożyłam krem, trochę zostawiłam by położyć na wierzch. Przykryłam biszkoptem i wysmarowałam resztką kremu.
Schłodziłam przez 3 godziny przed podaniem.

Smacznego :)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Mmmmmm zjadłoby się :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszniutki
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    smaczne ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !