Sposób przygotowania

Kaszę gryczaną gotujemy w lekko osolonej wodzie, na sypko. Cebule obieramy, kroimy w kostkę i podsmażamy na oleju. Dodajemy mięso mielone i razem z cebulką podsmażamy. Łączymy ugotowaną kaszę z mięsem i cebulą. Serek camembert kroimy w kostkę dodajemy do pozostałych składników. Na koniec doprawiamy pieprzem ziołowym i kucharkiem do smaku.Farsz dokładnie mieszamy. Papryki przekrawamy na pół, wyjmujemy środki. Przygotowanym farszem nadziewamy papryki. Zapiekamy w temperaturze 170stopni przez 20min. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    elka4621

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    bardzo ciekawy przepis;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    mmm ciekawe :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !