Sposób przygotowania

Zrobiłam ciasto na pierogi. Kaszę ugotowałam. Boczek pokroiłam w drobną kostkę i przesmażyłam na maśle, dodałam do niego poszatkowaną cebulę, jak się zeszkliła dodałam pieczarki pokrojone na drobno. Smażyłam z 8 minut i dodałam kaszę gryczaną. Wymieszałam, doprawiłam i chwilę smażyłam.
Takim farszem napełniłam pierogi i gotowałam je jeszcze do miękkości w osolonej wodzie.

Smacznego :)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ale świetne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    no takich to jeszcze nie jadłem
  • 3
    original
    Opublikowano

    Karolciaf1990

    trzeba wypróbować ten przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    paula99926

    dziękuję :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    rewelacja, coś nowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    matesko

    takich nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !