Sposób przygotowania

Obrane surowe pieczarki pokroić i oprószyć sola, aby nieco zmiękły, dodać porwana na małe kawałki lub pokrojona sałatę, pokrojoną w plasterki rzodkiewkę, podobnie pomidora i posiekany szczypiorek. Całość oprószyć pieprzem, można jeszcze dosolić. wymieszać.
Sałatka już w tym momencie nadaje się do jedzenia (pieczarki, pomidory puściły nieco soku i sałatka jest wilgotna) - zdjęcie nr 3
Polecam jednak te sałatkę wymieszaną ze śmietaną.

Smacznego

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam;) ekstra;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Honorata1

    smakowita :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !