Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

budyn czekoladowo - pomaranczowy

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko 1/2 l
budyń czekoladowy 1 szt
cukier 1 lyzka
czekolada w proszku 3 pomarańczowa

Przepis i sposób przygotowania na: budyn czekoladowo - pomaranczowy

By powstal niepowtarzalny budyn nalezy wymieszac budyn czekoladowy z cukrem oraz czekolada pomaranczowa, dodac mleko i wszystko razem zmiksowac by dobrze wszystko razem wymieszac, nastepnie przelac do garnka i zagotowac ciagle mieszajac by nie bylo grudek. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 23.05.2013 08:18
bardzo smaczny
dorotka0000025 23.06.2012 14:35
Polecam ciekawy deser.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak