Sposób przygotowania

Obrane i osuszone kalarepki ścieramy na tarce, solimy i skrapiamy sokiem z cytryny, odstawiamy na pół godziny. Przed podaniem mieszamy ze śmietaną, doprawiamy do smaku i posypujemy koperkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    zapowiada się smacznie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    mniamniusia
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ach te witaminki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super surówka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    takiej surówki jeszcze nie widzialam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pycha,uwielbiam kalarepkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !