Sposób przygotowania

Do garnka wlewamy wodę. Gdy zacznie się gotować wrzucamy parówki i kiełbaskę. Parówki wyjmujemy po około 10minutach od czasu zagotowania się wody a kiełbasę białą gotujemy dłużej, około z 15minut. Z chleba tostowego robimy tosty. Wykładamy tosty, parówki i kiełbaski na talerz, polewamy według smaku ketchupem i majonezem. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    tessinka

    Śniadanie dla jakiegoś głodomorrrra ;) albo dwóch :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm fajne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    duże to śniadanko ;) ps.ja parówki wyjmuję prawie zaraz po zagotowaniu, bo jak są dłużej to pękają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !