Sposób przygotowania

Fasolkę szparagową (zielona,żółta)umyć,obciąć końcówki,większe strąki przekroić na pół.Marchewkę i ziemniaki obrać i pokroić w kostkę.Kostkę bulionową drobiową rozpuścić w 1 litrze wody,dodać warzywa i ryż. Zupę gotować do miękkości składników. Dodać śmietanę i koperek. Doprawić do smaku solą.

Komentarze

  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    zupę z fasolką zawsze dotuję z ziemniakami, z ryżem zapowiada sie ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pięknie się prezentuje!;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    kocham zupki ! Widzę u Ciebie kilka bardzo apetycznych :) PYCHA !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !