Sposób przygotowania

Cukier wsypałam na patelnię. Dodałam wodę i nie mieszając gotowałam na małym ogniu. Gdy sos zaczął gęstnieć parę razy zamieszałam patelnią. Nie używałam do tego łyżki. Gdy nabrał złotej barwy zdjęłam z ognia, wsypałam sezam, słonecznik, rodzynki i otręby. Zamieszałam i wylałam łyżeczką na folię. Zostawiłam do zastygnięcia.

Smacznego

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Karolciaf1990

    hmmm, ciekawe jak smakują...
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    mniam,z chęcią bym sprubowała
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !