Sposób przygotowania

cebulę smażyć na tłuszczu i wymieszać z mięsem, kapustę poszatkowaną, ryżem i kaszą i jajkami i przyprawiamy (wszystko na surowo). formować kotleciki i smażyć z obu stron na patelni. w ty czasie zagotować litr wody z rosołkiem i łyżkę przecieru pomidorowego. zalać kotleciki wcześniej ułożone w garnku. gotować jedną godzinę (aż wypiją wodę). dobrze smakują z sosem pieczarkowym.

Komentarze

  • 9
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    super:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !