Sposób przygotowania

warzywa obieramy i gotujemy: marchew, ziemniaki, seler, pietruszka i kroimy w kostkę dodajemy groszek i pokrojonego pora i jabłko, łączymy z majonezem i doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy na pólmiskach wyłożonych rzerzuchą n aliściach cykorii

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    liście jako "naczynka" ok...bo nie lubię cykorii:(
  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    ja tez nie przepadam , ale nieco inaczej podane
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !