Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Białka ubić z cukrem , dodając po jednym żółtku , kakao rozpuszczamy w małym garnku w ciepłym mleku potem ostudzić . do jajek przesiej mąkę z proszkiem , wlej kakao , wymieszaj , ciasto przełóż do natłuszczonej formy i piecz 25 minut w temp. 180 st , potem wyjmij na ściereczkę , zwiń i ostudż .Banany zmiksować , namocz żelatynę , ser zmielony utrzyj z miodem i bananami , dodaj żelatynę i wymieszaj . ubij śmietanę i po łyżce dodawaj do masy serowej , wsyp porzeczki , wymieszaj . rozwiń ciasto, posmaruj tężejącą masą zwiń i chłodż 2 godziny. Na koniec już możemy tylko posmarować gotowym lukrem i udekorować.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być przepyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być przepyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    uwielbiam porzeczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    mikidziuba

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Margo

    szkoda że nie ma foty

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !